1. /
    2. Vonios kilimėliai
    3. /
    4. Vonios kilimėlis Augalai Gėlės

Vonios kilimėlis Augalai Gėlės

Teirautis dėl prekės
Vonios kilimėlis Augalai Gėlės
užveskite pelės žymeklį ant nuotraukos, kad ją padidintumėte
Užsakymas:
Pasirinkite gaminio parametrus:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Balta pilka

Balta pilka

Balta

Balta
x  
Į krepšelį
Jūsų užsakymą išsiųsime:

Ar esate kada nors žengę ant debesies? Mūsų naujausias vonios kilimėlis „Augalai Gėlės“ suteikia būtent tokį pojūtį kiekvieną kartą, kai žengiate į vonios kambarį. Tai ne tik vonios grindų kilimėlis, tai – Jūsų namų komforto simbolis.

Mūsų vonios kilimėlis yra ne tik drėgma sugeriantis, bet ir akį traukiantis. Įsivaizduokite, kaip šis modernus ir dekoratyvus kilimėlis su gražiu raštu papuoš Jūsų vonios kambarį. Jis ne tik sugers bet kokį perteklinį vandenį, bet ir suteiks Jūsų erdvei prabangos bei šilumos.

Jo universalumas leidžia jį išskleisti bet kurioje namų erdvėje – svetainėje, miegamajame ar prieškambaryje. Kur bebūtų, jis ne tik pridės stiliaus, bet ir užtikrins, kad kiekvienas Jūsų žingsnis būtų saugus dėka silikoninio neslystančio sluoksnio.

  • ✓ Jums ir aplinkai draugiška skaitmeninės spaudos technologija
  • ✓ Aukštos kokybės medžiagos
  • ✓ Puikiai atkurtos detalės ir itin ryškios spalvos
  • ✓ Tūkstančiai gražių ir originalių raštų
  • ✓ Lengvas montavimas ir valymas
  • ✓ Produktai, tinkantys bet kuriai erdvei

Vonios kilimėlio privalumai

✓ Neslidus pagrindas. Mūsų neslidūs kilimėliai yra saugūs ir puikiai tinka įvairių rūšių grindims, įskaitant medines ir plyteles. Apatinis sluoksnis padengtas silikonu, kad būtų išvengta kilimėlio slinkimo. Prieš ištiesiant, įsitikinkite, kad paviršius po kilimėliu yra lygus, švarus ir sausas.

✓ Lengva priežiūra. Minkštas ir trumpas pluoštas užtikrina, kad kilimėlis lengvai išsivalytų.

✓ Tinka ne tik į vonią. Kilimėlis yra prieinamas įvairiose raštuose, todėl galite jį priderinti prie savo stiliaus ir pasirinkto kambario. Vonioje jis suteikia minkštą ir sugerties paviršių priežiūros procedūroms. Dėl savo klasikinio dizaino ir praktiškos funkcionalumo, jis taip pat puikiai tiks prie lovos, koridoriuje ar svetainėje. Būtent ten, kur jums reikia papildomo komforto ir minkštumo!

✓ Ekologiška medžiaga ir spausdinimas. Kilimėliai pagaminti iš ekologiškų medžiagų, o raštai spausdinami sublimacijos technika, leidžiančia gauti ilgalaikes ir ryškias spalvas bei gražius raštus.