1. /
    2. Veidrodžiai
    3. /
    4. Puošnūs veidrodžiai
    5. /
    6. Veidrodis su spausdinimu – apvalus Garniai paukščiai

Veidrodis su spausdinimu – apvalus Garniai paukščiai

Teirautis dėl prekės
Veidrodis su spausdinimu – apvalus Garniai paukščiai
užveskite pelės žymeklį ant nuotraukos, kad ją padidintumėte
motyvas: Garniai paukščiai
Užsakymas:
Pasirinkite gaminio parametrus:

fI 50 cm

fI 50 cm fi 60 cm fI 70 cm fI 80 cm fi 90 cm fi 100 cm
x  
Į krepšelį
Jūsų užsakymą išsiųsime:

Sukurkite nepakartojamą atmosferą savo namuose su šiuo išskirtiniu apvaliu dekoratyvinį veidrodiu, kuris neabejotinai pritrauks akį ir suteiks prabangos pojūtį bet kurioje patalpoje. Šis veidrodis, pasižymintis elegantišku dekoratyviniu rėmu su unikaliu Garniai paukščiai raštu, yra daugiau nei paprastas atspindys – tai meno kūrinys, kuris atneša stilių ir šiuolaikiškumą į Jūsų interjerą. Nuo 50 iki 100 cm skersmens dydžių pasirinkimas leidžia jums rasti tobulą variantą, kuris harmoningai įsilietų į Jūsų erdvę, ar tai būtų jaukus miegamasis ar erdvus svetainės kampelis.

Nesvarbu, ar norite pridėti subtilų žavesio prieskonį savo vonios kambariui, ar suteikti kvapą gniaužiantį akcentą svečių priimamajame, šis veidrodis su gražiu Garniai paukščiai motyvu ant rėmo bus puikus pasirinkimas. Nuostabus Garniai paukščiai efektas ant rėmo ne tik atspindi Jūsų puikų skonį, bet ir sukuria vizualinį susidomėjimą, pridėdamas gylio ir charakterio Jūsų namų dekorui. Įsigykite šį veidrodį ir leiskite, kad kasdienis Jūsų atspindys būtų apgaubtas ne tik grožio, bet ir meniškumo.

  • ✓ Jums ir aplinkai draugiška skaitmeninės spaudos technologija
  • ✓ Aukštos kokybės medžiagos
  • ✓ Puikiai atkurtos detalės ir itin ryškios spalvos
  • ✓ Tūkstančiai gražių ir originalių raštų
  • ✓ Lengvas montavimas ir valymas
  • ✓ Produktai, tinkantys bet kuriai erdvei

Veidrodžio nugara (apsauginė plėvelė) gali skirtis spalva nuo to, kas rodoma pasiūlyme. Tai neturi įtakos produkto kokybei ir nėra pagrindas reklamacijai.