1. /
    2. Durų lipdukai
    3. /
    4. Lipni durų tapetai Abstrakčios linijos

Lipni durų tapetai Abstrakčios linijos

Teirautis dėl prekės
Lipni durų tapetai Abstrakčios linijos
užveskite pelės žymeklį ant nuotraukos, kad ją padidintumėte
motyvas: Abstrakčios linijos
Užsakymas:
Pasirinkite gaminio parametrus:

75x205 cm

75x205 cm 85x205 cm 95x205 cm
x  
Į krepšelį
Jūsų užsakymą išsiųsime:

Verta atminti apie tai, kad durys tai taip pat buto dekoracija. Todėl svarbu, kaip jos atrodo. Rinkdamiesi durų lipduką Abstrakčios linijos busite tikri, kad jos atrodys efektyviai ir nustebins kiekvieną. Lipnios durų faneros Abstrakčios linijos panaudojimas tai taip pat didelis sutaupymas. Užuot keitę duris naujomis, už nedidelius pinigus galima juos apklijuoti lipnia durų fototapeta Abstrakčios linijos. Svarbu ir tai, kad šį veiksmą galima kartoti tiek kartų, kiek to mums reikia. Jei nupirktas durų lipdukas Abstrakčios linijos mums nusibos, galima jį savarankiškai nuimti ir priklijuoti naują. Taip pat atminkime, kad durų išvaizdos pakeitimas tai taip pat visų namų dizaino pakeitimas. Kartais tereikia ant durų priklijuoti tapetus, o nauda bus viso buto dizainui.

Produkto savybės

Aplinkai saugus:

♦ Produktas spausdinamas ekologiška ir aplinkai draugiška latekso technologija.

Tiksli gamyba:

♦ Kiekvienoje gamybos stadijoje siekiame, kad viskas būtų atlikta kruopščiai, todėl gaunate gerai atkuriamas detales ir gražias spalvas.

Produktas ilgam:

♦ Mūsų lipdukai yra apsaugoti nuo UV spindulių, tai pašalina nepageidaujamą blukimo efektą ir leidžia ilgai mėgautis spalvomis.

♦ HP Latex technologija užtikrina puikios kokybės ir didelio atsparumo nusidėvėjimui spaudą be laminavimo poreikio.