1. /
    2. Durų lipdukai
    3. /
    4. Lipdukas ant durų Laiptai į mišką

Lipdukas ant durų Laiptai į mišką

Teirautis dėl prekės
Lipdukas ant durų Laiptai į mišką
užveskite pelės žymeklį ant nuotraukos, kad ją padidintumėte
motyvas: Laiptai į mišką
Užsakymas:
Pasirinkite gaminio parametrus:

75x205 cm

75x205 cm 85x205 cm 95x205 cm
x  
Į krepšelį
Jūsų užsakymą išsiųsime:

Verta atminti apie tai, kad durys tai taip pat buto dekoracija. Todėl svarbu, kaip jos atrodo. Rinkdamiesi durų lipduką Laiptai į mišką busite tikri, kad jos atrodys efektyviai ir nustebins kiekvieną. Lipnios durų faneros Laiptai į mišką panaudojimas tai taip pat didelis sutaupymas. Užuot keitę duris naujomis, už nedidelius pinigus galima juos apklijuoti lipnia durų fototapeta Laiptai į mišką. Svarbu ir tai, kad šį veiksmą galima kartoti tiek kartų, kiek to mums reikia. Jei nupirktas durų lipdukas Laiptai į mišką mums nusibos, galima jį savarankiškai nuimti ir priklijuoti naują. Taip pat atminkime, kad durų išvaizdos pakeitimas tai taip pat visų namų dizaino pakeitimas. Kartais tereikia ant durų priklijuoti tapetus, o nauda bus viso buto dizainui.

Produkto savybės

Aplinkai saugus:

♦ Produktas spausdinamas ekologiška ir aplinkai draugiška latekso technologija.

Tiksli gamyba:

♦ Kiekvienoje gamybos stadijoje siekiame, kad viskas būtų atlikta kruopščiai, todėl gaunate gerai atkuriamas detales ir gražias spalvas.

Produktas ilgam:

♦ Mūsų lipdukai yra apsaugoti nuo UV spindulių, tai pašalina nepageidaujamą blukimo efektą ir leidžia ilgai mėgautis spalvomis.

♦ HP Latex technologija užtikrina puikios kokybės ir didelio atsparumo nusidėvėjimui spaudą be laminavimo poreikio.